Hvil i fred farfar!

Hvil i fred farfar! Du kommer aldri til og bli glemmes! Aldri kommer jeg til og glemme smilet ditt, latteren og stemmen din! Jeg kommer aldri til og glemme hvor varme hender du hadde! Når jeg hadde noen ganger vondt i foten eller ryggen min, så pleide du og pleie den! Også pleide det ikke og være vondt lenger! Du pleide aldri og være sur! Du var alltid glad! Minner forsvinner ikke! Jeg håper du har det bedre der du er nå!

Farfar døde fra torsdag natt til fredag! Jeg kommer ikke og klare og blogge disse dagene! Jeg håper dere skjønner det! Det føles veldig tomt uten han! Han hadde sin egen stol han pleide og sitte på! Og når jeg kom til farmor, ble det veldig trist! Jeg kommer aldri til og glemme at han pleide og sitte den stolen!  

Men jeg har tenkt at, alle i hele verden må dø! Ingen lever for alltid! Ikke dyr, planter eller trær lever for alltid! Og sånn er livet!

Vuoinnas rafis addja!
Hvil i fred farfar!

3 kommentarer

Berit Rasmine

13.mar.2010 kl.18:03

Føler med deg og din familie, Elen Inga. Det er trist å miste sine nærmeste. Ta vare på de gode minnene. En varm klem til deg!

Jag

15.mar.2010 kl.22:27

its so sad :'(

Elen Inga

16.mar.2010 kl.13:51

Jag:Ja!:'(

Skriv en ny kommentar

Elen Inga

Elen Inga

13, Guovdageaidnu-Kautokeino

Jeg er en person som blogger om hverdagen min! Ikke hele livet mitt! Og kommentarer er kult!

Kategorier

Arkiv

hits